Дієтична добавка, 100% Жимолость. Без використання консервантів, цукру та води.
Жимолость поєднує в собі надзвичайну користь, насичений смак та надзвичайну кількість корисних витамінів та мікроелементв.
Смак: Ягода жимолості гармонійно поєднує солодкість й легку, освіжаючу кислинку. Вона нагадує щось середнє між чорницею та сливою, але з власним, виразним характером. У перші секунди відчувається ніжна, медова солодкість, яка залишає після себе легкий шовковистий післясмак із ледь вловимими нотками смородини або барбарису
Ягоди жимолості містять вітаміну С більше, ніж у лимонах та полуниці.
Жимолость також називають ягодою молодості, адже захищає наші клітини організму від старіння. Ягоди жимолості також щедрі на корисний для щитоподібної залози йод і багаті на селен, який знижує ризик онкологічних захворювань і серцево-судинних хвороб. Покращує мікроциркуляцію крові, містить мікродози заліза.
Основні біоактивні речовини:
Вітамін C — 30–50 мг (майже добова норма)
Вітаміни групи B (B1, B2, B6)
Провітамін A (бета-каротин)
Антоціани (ціанідин, дельфінідин)
Поліфеноли, флавоноїди
Мікроелементи: калій, магній, кальцій, залізо, цинк, йод
Продукт є джерелом біологічно активних речовин (флаваноїдів, антоціанів), органічних кислот, дубильних речовин, вітамінів групи B, С, А, P, B1, B2, B6, B9, K, C, макро- і мікроелементів, поліненасичених жирних кислот, пектинових речовин, клітковини. Рекомендована вживати з метою загальнозміцнюючої, вітамінізуючої, сечогінної, жарознижувальної та антибактеріальної дії, підвищення працездатності та гостроти зору, при цукровому діабеті, при ослабленому імунітеті, дісбіозах, ендокринних, серцево-судинних захворюваннях, атеросклерозі, інфаркті, інсульті,
Не є лікарським засобом.