Журавлина використовується як добавка до випічки, десертів, сухих сніданків, а також до м'ясних страв (добавка до начинок, соусів і начинок). Ви можете їсти її окремо як закуску, коли захочете перекусити.
Склад: журавлина сушена 60%, цукор, олія соняшникова.
Харчова цінність продукту у 100 г:
Енергетична цінність 1424 кДж / 339 ккал
Жир 0,68 г - в тому числі насичених жирних кислот 0,06 г
Вуглеводи 83 г - в тому числі цукру 41,5 г.
Клітковина 7,6 г
Білок 0,38 г
Сіль 0,01 г
Завод також фасує: кунжут, мигдаль, продукти, що містять глютен, різні горіхи. Незважаючи на всі зусилля, не можна на 100% виключити присутність цієї сировини в продукті.
Вироблено в Польщі.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.