Фініки є їстівними фруктами як після обробки, так і в сирому вигляді. Вони найкраще поєднуються з пісочними пирогами, але також є чудовою основою для пудингів, праліне. Вони також мають чудовий смак як самостійна закуска. Фініки є чудовою заміною нездоровим чіпсам або солоним горіхам. У фініках високий вміст харчових волокон. Фініки є природним джерелом калію, магнію, вітаміну В6.
Склад: фініки-плоди фінікового дерева.
Харчова цінність продукту в 100 г:
енергетична цінність 1229 кДж/290 ккал
жири 0,4 г, включаючи насичені жирні кислоти 0,1 г
вуглеводи 65,3 г, включаючи цукру 65,3 г
клітковина 8,7 г
білок 2 г
сіль 0,09 г
Вітаміни та мінерали в 100 г, у порції 50 г:
калій 688 мг, 344 мг
магній 54 мг, 27 мг
вітамін B6 0,19 мг, 0,10 мг
Зберігати у сухому та прохолодному місці.
Продукт може містити кісточку або її фрагменти.
На заводі також упаковані: кунжут, мигдаль, продукти, що містять глютен, різні горіхи. Незважаючи на всі зусилля, не можна на 100% виключити появу продукту цієї сировини.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: