Склад: 100% кіноа червона.
Кіноа – це високоякісний продукт, якому немає рівних серед злаків за кількістю корисних речовин. Кіноа добре пророщується.
Користь кіноа:
- не містить глютен;
- містить більше клітковини, фолієвої кислоти та комплексних вуглеводів, ніж рис, ячмінь та пшениця;
- високий вміст білка (16-17%);
- легка засвоюваність та унікальний білковий склад дозволяють порівняти кіноа з грудним молоком;
- містить триптофан, який дозволяє організму виробляти гормон радості – серотонін.
Приготування: 1 склянку кіноа промити, залити холодною водою у співвідношенні 1 (Кіноа): 1,5 (вода). Довести до кипіння, додати сіль|. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. Чудовий гарнір готовий! Також підходить для приготування салатів, супів, запіканок та ін.
Для пророщування: Кіноа промити та замочити на 8-12 годин. Потім ретельно промити, знову перекласти в посуд і закрити нещільно марлею або блюдцем. Приблизно через 12 годин з'являться паростки.
Харчова та енергетична цінність на 100 г: Білки – 16 г, жири – 5,6 г, вуглеводи – 55,5 г, калорійність – 377 ккал
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: