0
                    0
                    В наявності
                    
                                Код товару: 321
                            
                                                                            
                                Виробник: ORGANIC COUNTRY
                            
                                            
                            Відгуки:
                            
                            0
                            
                        
                    48 грн.
                                                                                                                                                                                                                            Ціна в бонусних балах:
                                            48
                                                                                                                                            
	Купити в 1 клік:
	
                                    
                                    
                                    Опис
                                
                                Склад
	100% зерно ячменю голозерного органічного землеробства.
	Голозерного ячмінь можна використовувати для приготування каш а також для пророщування (вживання в їжу в вигляді паростків). Страви з голозерного ячменю особливо корисні при порушенні обміну речовин, ожирінні і цукровому діабеті.
	             Особливості органічного виробництва:
	Продукт, Ви тримаєте в руках, вирощено без застосування штучних стимуляторів росту та хімічних добрив і пестицидів.
	              Спосіб приготування:
	   Відвар: 1 ст. л. зерен залити склянкою води, настоювати 4-5 год., варити 10 хв., процідити через 2-3 шари марлі. Приймають по 1 ст. л. перед їжею.
	   Настій ячменю 300 г пророщеного зерна ячменю потрібно залити 1 л води і довести до кипіння під закритою кришкою на слабкому вогні. Потім дати настоятися 30 хвилин, процідити і охолодити. Пити таку ячмінну воду рекомендується щодня по 1 склянці.
	   Ячмінний солод: насіння ячменю проростити, висушити і подрібнити в порошок, потім 2-3 ст. л. заливають 1 л. гарячої води і наполягають. Солод довго зберігати не можна, так як він втрачає лікувальний ефект.
	   Пророщування зерно вимити, помістити між двома шарами мокрої бавовняної тканини і залишити. Верхню тканину час від часу зволожувати до появи паростків. Зазвичай вони з'являються через добу-дві. Вживати білі паростки можна тільки тоді, коли вони досягнуть 2 мм. Перед вживанням промити.
                                            
                                            Відгуки
                                        
                                        
                                        
                                                                                    
                                            
                                                                            Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
            
            Питання та відповіді
        
        
        
        Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
 
                                     
                                            