0
0
Ends
В наявності
Код товару: 4820246760195
Виробник: BUSOLS
Відгуки:
0
133 грн.
Ціна в бонусних балах:
133
Купити в 1 клік:
Опис
Dusky Sanchal Salt пропонує м'який смак, помірну солоність і впізнаваний аромат вулканічної чорної солі «санчал», доповнений тонкими нотами шавлії і розмарину. Завдяки чорної гімалайської солі Dusky Sanchal Salt незамінна в страви, що містять яйця: скрембл, яєць пашот, яєчних салатів і сендвічів з омлетом. Додайте впізнаваного яєчного присмаку до ваших вегетаріанських страв.
Унікальні аромати і смаки пряних трав і гімалайської солі доповнюють гранульований часник і цедра лимона, мелені ялівець і чорний перець.
Склад: Сіль рожева гімалайська не менше 63%, сіль чорна гімалайська (санчал) не менше 20%, в різній пропорції сушені в солі розмарин, шавлія і цедра лимона; сушені мелені ялівець і чорний перець; часник гранульований.
Гербарій з солі і трав зроблений вручну. Ви додаєте цю сіль до ваших страв і композиція свіжих рослин поступово оживає і розкриває кольору. Це сіль до салатів, супів, м'ясних і вегетаріанських страв, коли хочеться «не як завжди».
ЩО МИ РОБИМО ІНАКШЕ:
Беремо трави у місцевих фермерів і бабусь
Усі без винятку інгредієнти є натуральними
Свіжість трав завдяки мінімальній обробці
Навіть стебла рослин йдуть в готовий продукт
Більшість трав, які можна зустріти в спеціях, висушені звичайним способом і не можуть зберегти свіжість рослин. Зате сіль - перший з відомих людству природних консервантів і саме її використовували, щоб подовжити продуктам життя. Ось чому наші засолені свіжі трави пахнуть влітку і навіть зберігають колір, а сухі трави - програють всуху.
Один з наших методів називається «соляна кірка». Пласт із суміші трав засипається зверху шаром солі товщиною приблизно 2 сантиметри. Під такою «кіркою» утворюється свій особливий мікроклімат: трави просочуються сіллю, а сіль вбирає смак і розквітає ароматами трав. І це ми ще не розповіли вам наші головні секрети.
Сіль такої якості і такої текстури неможливо зробити швидко.
Тривалість процесу може тривати від трьох днів до декількох тижнів. Суміш з трав і солі ми перемішуємо, залишаємо на додаткову просушку і потім кілька разів перевіряємо вміст компонентів. Кожна партія це особливий купаж і тут не треба поспішати.
Питання на засипку: куди сипати цю сіль?
Заправити свіжими травами салат / Засолити стейк / Зробити соус або маринад / Додати до будь-яких овочів
Ваша кухня не потягне мати 100 видів солі під всі страви на світлі. Але якщо у вас є 3-4 види солі зі свіжими травами, це вже простір для творчості.
Ви можете зробити соус з нотками древнеіранськой кухні, засолити рибу з розмарином і базиліком, яка буде смакувати як в тій таверні в Греції багато років тому.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.