Кокосові сухі вершки – це корисна альтернатива молоку або вершкам тваринного походження. Вони мають високу жирність та насичений смак. Їх можна використовувати як в розведеному, так і в сухому вигляді (наприклад, додавати до кави).
Особливості: не містять шкідливих домішок; не містять лактози; підходять для вегетаріанців та веганів; мають невиражений смак та аромат кокоса; добре розчиняються у воді; мають жирність вище, у порівнянні з кокосовим молоком; не містять цукру.
Як використовувати: Щоб отримати рідкі вершки потрібно змішати сухий порошок з водою в пропорції 1:3 (50 г вершків:150 г води). Температура води повинна бути не менше 35-40 °C.
Кокосові вершки можна: додавати у крем-суп (попереднього розчинити суху суміш у теплій воді та добре перемішати); додавати сухими у каву, какао тощо; використовувати як основу для фруктових коктейлів; використовувати сухим для виготовлення десертів або страв.
- Поживна (харчова) цінність на 100 г: Жири 53,0 г Вуглеводи 27,0 г Білки 9,0 г
- Енергетична цінність (калорійність): 3015,0 кДж 697,0 ккал
- Країна-виробник: Украіна
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.