0
0
Рекомендуємо
В наявності
Код товару: 2984230070829
Виробник: FRUITY YUMMY
Відгуки:
0
124 грн.
Ціна в бонусних балах:
124
Купити в 1 клік:
Опис
Паприка - приправа, змелена з сушеного м'ясистого солодкого перцю Capsicum annum червоних сортів. Червоний стручковий перець – рослина сімейства пасльонових, що досягає у висоту 1,5 м. На своїй батьківщині – це багаторічний напівчагарник, а в країнах помірного клімату обробляється у культурі як однорічна рослина. Пагони прямостоячі, гіллясті, стебло біля основи одерев'яне. Білі квітки розташовуються в місцях розгалуження стебла, зазвичай, по одному.
Плоди - зелені стручки з насінням, яке в міру дозрівання стає червоним.
Батьківщина паприки – Америка, у тропічних районах якої він зустрічається у дикому вигляді. Розлучається в південних помірних, субтропічних і тропічних широтах всіх континентів. Як пряність використовується мелений червоний перець (паприка), для чого стручки перцю спочатку сушать, а потім розтирають на порошок. Серцевину і насіння видаляють, а м'якоть висушують і розтирають у порошок, що має характерний яскраво-червоний колір і легкий солодкуватий смак з відтінком гіркоти.
Паприка використовується у мексиканській, іспанській, угорській, німецькій кухні. Прекрасно поєднується з м'ясом, особливо свининою, куркою, овочами, особливо томатами та капустою, сиром, сиром, яйцями, рибою та морепродуктами. Кладають паприку в гуляш, чилі, супи, соуси, салати, фаршировані яйця, рис, блюда з меленого м'яса. Особливо не обійтись без паприки. Ймовірно, найвідомішою стравою угорської кухні є густий м'ясний суп - гуляш та його варіант із картоплею, приготовлений у казанку.
Добре додавати мелений солодкий червоний перець у картопляне пюре у поєднанні з часником, коріандром, базиліком, чабером, порошком лаврового листа.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.