Чорний рис відрізняється від інших видів рису темним забарвленням оболонки зерна. Це – «аристократ» у світі рису. Цінується насамперед за свою поживність (зазвичай містить удвічі більше білків, ніж більшість інших сортів). Смак його ні з чим не сплутаєш – легкий горіховий присмак і запах повітряної кукурудзи. Приготування чорного рису зазвичай довше, ніж звичайного рису, і становить 40-50 хвилин, при цьому він ніколи не злипається, а вода, в якій він варився, стає темного кольору. Замочування чорного рису перед варінням може значно скоротити час приготування.
Склад: 100% нешліфований рис чорного кольору.
Харчова та енергетична цінність на 100 г:
Білки — 14,6 г, жири — 1,1 г, вуглеводи — 68,7 г, калорійність — 357 ккал.
Може містити сліди глютену.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів. Номер партії збігається з датою фасування.
Термін зберігання — 12 місяців. Дата фасування вказана на упаковці.
Країна походження: Таїланд.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.