Мигдальне борошно виробляється з дрібно подрібненого насіння мигдалю. Це один із найкорисніших горіхів. Мигдаль містить багато жирів і багато вітаміну Е, кальцію, цинку, калію та фосфору. Горіх підтримує роботу мозку та концентрацію уваги. Борошно має чудовий смак і не містить глютену. Однак слід пам'ятати, що мигдаль є одним із найпоширеніших алергенів.
	Переваги вживання мигдалю та мигдального борошна:
	
	- Зниження ризику розвитку раку молочної залози.
	- Високий рівень вітаміну Е захищає шкіру від старіння та захищає артерії від атеросклеротичних процесів.
	- Знижує кров'яний тиск.
	- Захищає від розвитку хвороби Альцгеймера.
	- Сприяє зниженню ваги, завдяки вмісту клітковини та білка, зменшує напади голоду.
	- Збагачує раціон магнієм, а також фосфором, кальцієм та залізом.
Склад: мигдальне борошно 100%
	Харчова (поживна) цінність на 100 г:
	Енергетична цінність (енергія): 2519 кДж/600 ккал
	Жир, у тому числі: 50 г - насичені жирні кислоти 3,6 г
	Вуглеводи, у тому числі: 10,7 г - цукру 3,6 г
	Клітковина 10,7 г
	Білок 21,4 г
	Сіль 0 г
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.
 
                                     
                                             
                                             
                             
                            