Оцет яблучний пастерізований 3%. Виготовляється за технологією натурального зброджування.
Даний оцет отримують спеціальним мікробіологічним методом, що безпосередньо з самого яблучного сировини. Яблучний оцет володіє більш глибоким смаком і набагато поживніший, ніж стандартний спиртовий оцет. У його складі присутній безліч біологічно активних речовин, мікроелементи, які утворюються при метаболізмі оцтовокислих видів бактерій у процесах витримки і класичного виробництва продукту. У яблучному оцті зафіксовано близько 60 органічних сполук, вони синтезуються і утворюють амінокислотний склад.
Користь оцту з яблук
Завдяки вітамінному та мінеральному складу ароматний фруктовий оцет має такі позитивні ефекти:
	- Відновлює мікрофлору кишківника, усуває дисбактеріоз, знищує патогенні бактерії
	- Нормалізує вагу з допомогою швидкого розщеплення їжі
	- Допомагає швидше впоратися із застудними та вірусними хворобами
	- Поліпшує процес кровотворення
	- Зміцнює кровоносні судини
	- Стабілізує нервову систему
	- Налагоджує менструальний цикл
	- Відновлює після харчових отруєнь
	- Зміцнює кісткову тканину
	- Запобігає серцевим хворобам
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.