0
0
В наявності
Код товару: 2984230078580
Виробник: ХОРС
Відгуки:
0
107 грн.
Ціна в бонусних балах:
107
Купити в 1 клік:
Опис
Насіння харчової коноплі – невелике зернятко в хрумкій їстівній оболонці, що має приємно-горіховий, злегка кедровий смак і ніжну текстуру.
Насіння конопель, насамперед, відоме:
високим (до 33%) вмістом легкозасвоюваного рослинного білка, за складом максимально наближеного до тварини;
ідеально збалансованим співвідношенням корисних жирних кислот омега-3 та омега-6.
Інші властивості та користь насіння конопель.
Знаменитий білок насіння конопель швидко перетравлюється і не викликає алергії на відміну від білків пшениці та сої.
Насіння коноплі – джерело 9 незамінних амінокислот, вони добре замінюють м'ясо.
Співвідношення 3:1 жирних кислот омега-3 та омега-6 вважається ідеальним для організму людини, а їх кількість у 1,5 рази вища, ніж у рибі.
У складі насіння – вітаміни A, E, B1, B2, B6, C, D та мікроелементи (Si, Mn, Zn).
Вони є одним з нечисленних харчових джерел стеаринової та гамма-ліноленової кислот.
Насичують антиоксидантами.
Насіння конопель універсальне в застосуванні і, напевно, знайдуть собі місце на вашому столі так само, як знайшли на наших.
Як вживати неочищене насіння коноплі
Пророщувати і додавати в салати, каші та смузі. Коноплі потрібно пророщувати до паростків! Насіння необхідно замочити, потім посадити в землю і чекати, доки вони проростуть до 3-7 см, після чого можна їсти.
Можна вживати і не пророщуючи. Насіння можна змолоти і додавати в каші або смузі. Можна і не молоти, але в них досить щільна оболонка (шкурка), думки з приводу якої розділилися: хтось вважає її твердою і їсти не радить; інша думка: «Шкірка у коноплі цілком їстівна і навіть корисна, як висівки, але смак не всім подобається. Тут уже все індивідуально. Все ж таки, щоб продукт краще засвоївся, радимо змолоти.
Готувати на основі насіння коноплі соуси, хумус та вегетаріанські паштети.
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.