Органічний соєвий соус Tamari Clearspring подвійна міцність ‒ традиційний японський соус, створений за автентичним рецептом на основі органічно вирощених натуральних соєвих бобів (використовується вдвічі більше бобів, ніж для звичайних соєвих соусів), не містить глютену, знежирений, з низьким вмістом цукру, без насичених жирів. Висока частка соєвих бобів забезпечує більш гладкий і збалансований смак.
Виготовляється без використання пшениці, вариться довше, ніж соєвий соус, темніший, густіший, має багатший смак. Японці називають його «два літа», тому що він ферментується і витримується протягом 2 років у кедрових бочках.
Цей соус Tamari підвійної міцності (нова назва Yaemon), виготовляє сім'я Yaemon з 1871 року, за 500-річним рецептом, з використанням традиційних процесів та обладнання.
Соус характерний особливо насиченим смаком, з легкими солодкими нотками. Ідеально підходить для приготування різноманітних страв азіатської кухні: від традиційних суші та спринг-ролів, до вишуканих салатів на основі свіжих сезонних овочів, а також маринадів до овочів-гриль та основних страв. Використовуйте в останні кілька хвилин приготування, щоб зберегти ніжний смак.
Органічний соєвий соус Тамарі Clearspring не містить молочних продуктів, яєць, лактози, глютену, органічний і веганський.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.