0
0
В наявності
Код товару: 4820216950106
Виробник: MS. TALLY
Відгуки:
0
146 грн.
Ціна в бонусних балах:
138
Купити в 1 клік:
Опис
Сорго - це давнє 100-відсотково натуральне зерно, що подрібнюється в дрібне борошно, яке може бути використане різними способами для приготування їжі та випічки.
Борошно сорго – бежевого або білого кольору, вважається «солодким», м'яко текстурованим – сьогодні є популярним інгредієнтом, який можна знайти у багатьох магазинах здорової їжі та великих супермаркетах.
Борошно сорго має високий вміст антиоксидантів, таких як фенольні сполуки та антоціанін, які допомагають зменшити запалення та знизити кількість вільних радикалів.
Сфери застосування: борошно з сорго можна використовувати для приготування хлібобулочних виробів, десертів (бісквітів, рулетів, кексів і т.д.), цей різновид борошна можна компонувати з іншими видами. У процесі застосування варто пам'ятати, що тісто з борошна сорго буде більш еластичним, м'яким, гладким, ніж тісто, із застосуванням рисового або кукурудзяного борошна. Так само продукт часто використовують для того, щоб згустити соуси та тушковане м'ясо.
Переваги борошна
без глютену та без ГМО;
продукт із високим вмістом клітковини;
зменшує ризик розвитку раку;
має протизапальні властивості;
знижує рівень холестерину у крові;
володіє низьким глікемічним індексом, отже, підходить для діабетичного раціону;
допомагає боротися із ожирінням;
1/4 склянки борошна сорго має приблизно
120 калорій;
1 г жиру;
25 г вуглеводів;
3 г харчових волокон;
0 г цукру;
4 г білка;
110 міліграм фосфору;
1,68 міліграм заліза;
1,1 міліграм ніацину;
0,12 міліграм тіаміну.
Харчова цінність борошна сорго
Розмір порції 100 г
Калорій - 323
Жир, р - 4,1
Вуглеводів, г – 60
Білок, г – 10,6
Харчові волокна, г - 3,5
Вітамін РР, мг – 5,1
Вітамін В1, мг – 0,46
Вітамін В4, мг – 93
Натрій, мг – 28
Калій, мг – 246
Кальцій, мг – 99
Магній, мг – 127
Фосфор, мг – 298
Залізо, мг – 4,41
Відгуки
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Питання та відповіді
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.