Цукрова тростина - сонцелюбива рослина родини злакових, що зовні нагадує бамбук. Сік очерету і є сировиною для отримання цукру. Віджимати сік з жорсткої деревовидної трави почали вперше в Індії ще 3000 років тому. Назва рослини - очерет saccharum - дало назву і самому продукту. Протягом століть тростинний цукор був найціннішим екзотичним продуктом, доступним лише вищим верствам суспільства. Ласували їм колись і на Русі за часів правління Петра I. Але з часом тростинний цукор був повністю витіснений буряковим, який виявився набагато доступнішим.
Однак в останні роки на прилавки наших магазинів повернувся тростинний цукор, якому віддають належне експерти-дієтологи. Адже в порівнянні з буряковим тростинний цукор набагато корисніший для здоров'я, і його вживання надає найбільш сприятливий вплив на організм людини.
Тростинний цукор буває рафінований, нерафінований і коричневий. Останній є найкориснішим видом. Це неочищений цукор, покритий природною очеретяною меласою, тобто солодкої патокою, яка відрізняється своїм квітковим ароматом. Саме вона надає коричневому цукру чудову медову солодкість і густий насичений аромат. І саме вона визначає основну користь продукту, так як хімічний склад меляси дуже багатий цінними поживними речовинами.
Користь тростинного коричневого цукру:
- Містить життєво необхідні мікроелементи, такі як фосфор, залізо, цинк, магній, калій, кальцій.
- Сприяє очищенню кишечника, якнайшвидшому обміну речовин, виведенню шкідливих токсинів, шлаків з організму людини.
- Ефективно зміцнює імунну систему.
- Сприятливо впливає на діяльність серцево-судинної системи.
- Покращує згортання крові і нормалізує систему кровотворення.
- Вкрай важливим є для нормального функціонування нервової системи.
- Допомагає посиленню роботи жирового обміну організму людини.
- Підтримує в нормі артеріальний тиск.
- Відновлює енергетичний потенціал, забезпечуючи приплив сил, бадьорість і гарний настрій.
- Допомагає організму швидше адаптуватися до холоду, тому його вживання особливо актуально в осінньо-зимовий період.
- Допомагає боротися із зайвою вагою, так як відноситься до складних вуглеводів і дуже повільно засвоюється організмом.
Унікальні можливості і користь коричневого тростинного цукру роблять його незамінним продуктом в здоровому раціоні харчування, різноманітних дієтах, відновлення після важких фізичних навантажень. А в Японії він вважається еталоном збалансованого харчування, що допомагає підтримувати бажану форму. Приблизно 50 грамів цього цукру в добу додадуть людині незвичайний приплив сил, при цьому не завдадуть шкоди фігурі.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.