Гуарова камедь є загущувачем рослинного походження. Ідеально підходить для приготування домашніх кремів, соусів, морозива або безглютенової випічки. Вона забезпечує правильну текстуру, щільність і кремовість. В основному використовується для гелеутворення. Як і клітковина, гуарова камедь не перетравлюється в травному тракті. Вона повністю виводиться з нашого організму а також стимулює роботу кишківника, що полегшує нездужання пов'язані з їх захворюваннями. Гуарова камедь використовується не тільки в харчовій промисловості, вона також використовується в косметичній промисловості, наприклад для виробництва шампунів, бальзамів, залишаючи шкіру гладкою. Її також використовують у фармацевтичній та паперовій промисловості.
Властивості:
- Сприяє підтримці нормального рівня холестерину в крові. Ефекти для здоров'я спостерігаються при щоденному споживанні 10 г
- Високий вміст харчових волокон
- Не містить жиру
- Порошок без запаху, злегка жовтого кольору і м’якого смаку.
Використання: У 100 г продукту розчиніть 1 г гуарової камеді (приблизно 1/4 чайної ложки).
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.