Сніданок за 10 хвилин! Смачно та швидко. Підходить для наймолодших гурманів. Манку рисову можна використовувати для приготування безглютенового суфле, запіканки, пудингу. А ретельно відібрана сировина гарантує відсутність глютену , досконалий смак та високу якість.
Спосіб приготування: візьміть 1 склянку води, доведіть до кипіння. Ретельно перемішуючи, додайте 2 столові ложки манки. Варіть 10 хвилин. На свій смак додайте фрукти, ягоди, мед чи варення.
Склад: крупка рисова, яблуко сушене мелене, морква сушена мелена.
Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: Білки - 6,5 г; Жири - 1,3 г; Вуглеводи - 64,7 г
Енергетична цінність: 313,8 ккал/1323 кДж
Маса нетто: 450 г
Виробник: BEBIG , Україна
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.