Насіння коноплі - це високоякісне джерело повноцінного рослинного білка, омега-3 та омега-6 незамінних амінокислот, а також корисних ненасичених жирів, клітковини та мінеральних речовин (цинк, залізо, кальцій, марганець, калій, фосфор та ін.)
Насіння конопель легко засвоюється, зміцнює імунітет, нервову систему, покращує роботу серцево-судинної системи, репродуктивну функцію, знижує рівень "поганого" холестерину. До складу насіння входить також хлорофіл – рослинний аналог гемоглобіну, корисний для кровотворення.
Регулярне вживання насіння конопель знижує потяг до солодкого, допомагає зберігати почуття ситості протягом тривалого часу та підтримувати нормальну вагу.
Насіння конопель рекомендується людям, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, дотримуються здорового харчування, а також у невеликих кількостях при дієтах.
Рекомендації щодо застосування: 2 ст.л. (30 г) насіння конопель на добу = 9 г білка. Насіння конопель має ніжну текстуру і приємний горіховий присмак, тому може використовуватися для приготування десертів, смузі, салатів і як автономне перекушування.
Склад: насіння конопель очищене.
Енергетична цінність у 100 г продукту: 542 кКал.
Харчова (поживна) цінність у 100 г продукту:білки - 30 г, жири - 41 г, вуглеводи - 15 г.