Гарбуз є джерелом харчових волокон і білка. На кухні його використовували як закуску, добавку до мюслі, пластівців для сніданку, хліба, тістечок, овочевих салатів або як начинку до м'яса.
Насіння гарбуза є природним джерелом:
Магній - сприяє зниженню втоми.
Залізо - допомагає в транспортуванні кисню, правильному виробництві еритроцитів і гемоглобіну.
Цинк - допомагає підтримувати здоров'я волосся, шкіри та нігтів.
Харчова цінність продукту в 100 г:
Енергетична цінність 2444 кДж / 589 ккал
Жири, зокрема насичені жирні кислоти 45,8 г/8,48 г
Вуглеводи, зокрема цукри 12,7 г/11,3 г
Волокно 5,3 г
Білок 28,9 г
Сіль* 0,05 г
Магній 540 мг
Залізо 15 мг
Цинк 7,5 мг
*Вміст солі зумовлений виключно наявністю природного натрію.
Інформація про алергени.
Завод також упаковує продукти, що містять глютен, арахіс, соєві боби, різні горіхи, кунжут. Незважаючи на всі зусилля, на 100% унеможливити присутність цієї сировини в продукті не можна.