Чим особливе гарбузове насіння?
Гарбузове насіння — це суперзірка серед усіх насінинок.
Цінне джерело цинку: 100 г містить — 7,4 мг цинку. А це більше половини денної норми цинку для дорослих (12 мг).
У гарбузовому насінні багато заліза — 11,2 мг/100 г. Нестача заліза = погане постачання кисню до тканин. Денна норма заліза — 14-18 мг для дорослих.
У 100 г насіння — 534 мг магнію, що необхідний для більш як 600 хімічних реакцій в організмі, зокрема для регулювання цукру в крові, формування здорових кісток, регулювання артеріального тиску.
Містить вітамін А, що є антиоксидантом: вповільнює процеси старіння і покращує стан шкіри, волосся та нігтів.
Гарбузове насіння містить 46% жирів, які необхідні для правильного функціонування гормональної системи.
Гарбузове насіння містить триптофан (амінокислота), яка допомагає покращити сон.
А ще це природне джерело білка, який легко засвоюється організмом.
Гарбузове насіння володіє антипаразитарними властивостями. Містить амінокислоту кукурбитин, яка вбиває глистів в організмі.
Як вживати гарбузове насіння?
Додавайте до салатів, каш, коктейлів та випічки.
Гарбузове насіння може замінити кедрові горішки у соусі "Песто".
Спробуйте приготувати рослинне молоко.
Беріть його як корисний швидкий перекус. Всього 30 г гарбузового насіння / день допоможе наситити організм необхідними мікроелементами.
Рекомендуємо перед вживанням замочити насіння протягом 8 годин або на ніч. Це допоможе організму максимально засвоїти усі корисні речовини.
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості продукту.
Склад: Очищене насіння гарбуза.
Харчова цінність на 100 г: білки – 24,5 г, жири – 45,8 г, вуглеводи – 4,7 г. Калорійність — 556 ккал.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: