Чим особливий Додай до салату "Протеїн"?
Додай до салату — це суміш, яка додасть особливого смаку та харчової цінності вашому салату. У ній 21 г білка, що більше, ніж у інших сумішах насіння.
Радимо додавати саме цю суміш у салат, якщо ви активно тренуєтесь та займаєтесь спортом.
У складі 4 різних насінинок і кедрові горішки:
- Льон коричневий і золотий — містить Омегу, позитивно впливає на ШКТ, покращує стан шкіри.
- Кунжут — цінне джерело кальцію.
- Гарбузове насіння — джерело цинку.
- Насіння хемп — містить Омегу та клітковину.
- Кеш'ю сирий — є джерелом білка.
Як вживати додай до салату "Протеїн"?
Цей мікс стане чудовим доповненням до овочевих салатів. Беріть суміш з собою в мандри як “перекус” або додавайте насіння в інші улюблені страви: каші, рагу та десерти. Ми рекомендуємо вживати до 60 г/день. Будь-яке насіння варто замочувати у воді на 5-6 годин чи на ніч або розмелювати сухим у кавомолці. Це сприятиме максимальному засвоєнню усіх поживних речовин, які у ньому містяться.
Чого не варто?
Вживати при індивідуальній непереносимості складових продукту.
Склад: гарбузове насіння, насіння хемп лущене, кунжут білий, льон золотий, кеш'ю сирий.
Харчова цінність на 100 г: білки — 21 г, жири — 44 г, вуглеводи — 14 г. Калорійність — 541 ккал.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: