Чим особлива кокосова олія нефільтрована?
Нефільтрована сиродавлена кокосова олія є універсальною. Вона виготовлена зі свіжих, ретельно відібраних горіхів кокосової пальми з мінімальним впливом тепла. Може містити домішки кокоса. Має більш виражений кокосовий аромат і смак, ніж фільтрована. Нефільтровану кокосову олію можна використовувати як внутрішньо, так і зовнішньо. Кокосова олія багата на насичені жирні кислоти, що дуже важливо для правильної роботи нервової та статевої систем.
Як використовувати кокосову олію?
В кулінарії:
Чудово підходить для смаження. Вона не димить та готувати на ній безпечно, оскільки вона не стає канцерогенною. Точка димлення кокосової олії — 175 °С.
Її можна додавати в салати, супи, коктейлі і гарніри.
Випічка та десерти з додаванням кокосової олії мають оригінальний смак та легкий аромат кокосу. А також набагато довше зберігають пишність та свіжість.
Додавайте кокосову олію до кави, молока і гарячого шоколаду для збагачення їх смаку та збільшення користі.
В косметології:
Рекомендуємо використовувати як базову олію для збагачення масок для волосся, шампунів, лосьйонів. Також можна використовувати для масажу.
Чого не варто?
Не варто використовувати при індивідуальній непереносимості. Для довготривалого та правильного збереження кокосової олії її не варто закривати кришкою, якщо є волога в олії або ж вона ще не застигла після використання. Також олію завжди варто набирати лише чистою і сухою ложкою.
Склад: 100% нефільтрована кокосова олія.
Харчова цінність на 100 г: білки – 0 г, жири – 89,9 г, вуглеводи – 0 г. Калорійність — 899 ккал.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: