Чим особливе амарантове борошно?
Борошно амаранту — це перемелений амарант — трав'яниста однорічна зернова культура. Амарантове борошноне НЕ містить глютен, тому підходить для людей, які мають непереносимість цього білка. Амарантове борошно є джерелом мінеральних речовин: кальцій, магній, фосфор, вітамінів С і РР. Насіння амаранту — це єдине зерно, яке містить вітамін С. Містить сквален — речовина, що регулює рівень холестерину, активізує і продовжує життя клітин та має протиракові властивості.
Як використовувати борошно амаранту?
Спробуйте використати борошно амаранту для домашньої випічки: булочки, пироги, торти, печиво, пряники. Оптимальна кількість вживання амарантового борошна становить 2 ст. л. в день в складі різних страв.
Харчова цінність на 100 г:
Калорій 298
Вуглеводи, г 61
Білок, г 8,9
Харчові волокна, г 3,0
Жир, г 1,7
Вітамін А, мг 40
Вітамін РР, мг 2,1
Вітамін В1, мг 0,138
Калій, мг 400
Фосфор, мг 200
Магній, мг 21,0
Натрій, мг 18,0
Кальцій, мг 8,0
Залізо, мг 0,32
Термін придатності до споживання: 12 місяців.
Умови зберігання: зберігати у сухих приміщеннях при температурі не вище 18+20С, відносній вологості не вище 60%.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: