Гречана манка містить багато корисних речовин, антиоксидантів, надає сприятливу дію на нервову та травну систему. Продукт корисний при високому рівні поганого холестерину, нормалізуючи його, і, навпаки, сприяє підвищенню рівня гемоглобіну в крові.
Гречана манка являє собою крупку з відповідного виду зерна з проходом через сито 250 мкр не більше 2% (розмір манної крупи). Спосіб приготування такий же, як у традиційної манної крупи. Продукт призначений для всієї родини.
Безглютеновий продукт виготовлений з гречаної крупи, вирощеної на території України. Жорновий помел.
Харчова цінність на 100 г продукту:
Жири – 1.2 г
Білки – 13.6 г
Вуглеводи – 71.9 г
Калорійність – 353 ккал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.