Ковбаса Українська містить два білки, поєднання яких забезпечує організм усіма незамінними амінокислотами. Вона корисна для вегетаріанців, веганів, для дієтичного та лікувального харчування та при таких захворюваннях, як атеросклероз, остеоартроз. Ковбаса має низький глікемічний індекс, тому особливо корисна для людей, які страждають на цукровий діабет, а також є хорошим замінником тваринного білка під час посту та для спортивного харчування. Не містить шкідливих консервантів, ароматизаторів, емульгаторів, нітратів та підсилювачів смаку.
Склад: Сейтан 48% (вода, пшеничний білок), соєвий крем 46% (вода, концентрат соєвого протеїну, олія), згущувач 0,5% (каррагенан очищений, ксантанова камедь, гуарова камедь), сіль, декстроза, мальтодекстрин, (екстракт дріжджів), екстракт спецій (перець чорний, запашний перець, перець чилі, перець сичуанський, майоран, базилік, часник, мускатний горіх), регулятор кислотності 0,2% (ізоаскорбат натрію, лимонна кислота), барвник: екстракт буряків.
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту: Білки – 21,4 г; Жири – 6,1 г, їх насичені – 0,7 г; Вуглеводи – 6,8 г, у тому числі цукру – 0,9 г; Сіль – 1,5 г
Енергетична цінність на 100 г: 953 кДж/228 кКал
Термін зберігання 60 днів
Зберігати при температурі від 2ºС до 5ºС та відносній вологості повітря не вище 75%
Немає продуктів тваринного походження
Продукт готовий до вживання
Виготовлений з натуральної рослинної сировини
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: