Моті - це традиційний японський десерт, що складається з ніжної рисової оболонки та різноманітних начинок. Рецепту приготування десерту понад 500 років.
Незвичайний багатий шоколадний смак у поєднанні з вишневою кислинкою і ніжним повітряним рисовим тістом сподобається справжнім поціновувачам витонченості, вишуканості та класики.
Склад: варене тісто: рисове борошно, вода, цукор, какао-порошок з низьким вмістом жиру. Начинка зі смаком шоколаду (38%): рослинні вершки, цукор, какао-порошок з низьким вмістом жиру (5%), глюкоза, емульгатори (моно і дигліцериди жирних кислот, ефіри пропан-1,2-діолу жирних кислот), загусники (бобова камедь, гуарова камедь, карбоксиметилцелюлоза). Вишневий топпінг (12%): чорна вишня, цукор, глюкозний сироп, регулятор кислотності (лимонна кислота, концентрований сік чорної вишні), натуральні ароматизатори, загусник (пектин), барвник (антоцианин). Панірування: декстроза, какао-порошок з вмістом какао-масла 20%, крохмаль, цукор, рослинні жири.
Не містить ГМО.
Рекомендації щодо вживання: не підлягає повторному заморожуванню. Не підлягає термообробці. Перед вживанням розморозити продукт протягом 10 хвилин.
Маса нетто: 44 г
Умови зберігання: температура не вище мінус 18°С.
Харчова цінність на 100 г продукту:
жири - 6,9 г,
з яких насичені жирні кислоти - 6,63 г
вуглеводи - 50,6 г,
з яких цукри - 29,24 г/сахароза 29,16 г
білок - 1,5 г
сіль - 0,08 г
Енергетична цінність - 270,6 ккал
Вироблено в Молдові.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.