Моті - це традиційний японський десерт, що складається з ніжної рисової оболонки та різноманітних начинок. Рецепту приготування десерту понад 500 років.
Склад: варене тісто: рисове борошно, вода, цукор, какао-порошок із низьким вмістом жиру. Начинка зі смаком солоної карамелі (50%): рослинні вершки, цукор, глюкоза, глюкозний сироп, емульгатори (моно і дигліцериди жирних кислот, ефіри пропан-1, 2-діолу жирних кислот), стабілізатори (бобова камедь, гуарова камедь, карбоксиметилцелюлоза), рослинні жири (арахіс), вершкове масло (23%), сухе знежирене молоко, палений цукор (5%), сухе молоко, сіль (2%), натуральні ароматизатори, емульгатор (лецитин), антиоксидант (альфа-токоферол). Панірування: крохмаль.
Не містить ГМО.
Рекомендації щодо вживання: не підлягає повторному заморожуванню. Не підлягає термообробці. Перед вживанням розморозити продукт протягом 10 хвилин.
Маса нетто: 44 г
Умови зберігання: температура не вище мінус 18°С.
Харчова цінність на 100 г продукту:
жири - 10,54 г
з яких насичені жирні кислоти - 8,55 г
вуглеводи - 51,84 г,
з яких насичені цукри - 36,89 г/сахароза 36,79 г
білок - 1,4 г
сіль - 0,18 г
Енергетична цінність - 308 ккал
Вироблено в Молдові.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.