Кокосове молоко Medium складається з подрібненої м'якоті кокоса високої жирності. Тапіока мальтодекстрин (сучасний крохмаль) і волокна з смоли акації допомагають молоку краще розчинитися і не випадати в осад.
Кокосове молоко - це джерело корисних речовин. У ньому містяться вітаміни групи В, вітамін С, фолієва кислота, мідь, кальцій, натрій, залізо, магній, калій і інші елементи.
Молоко кокоса благотворно діє на організм, прискорює розумові процеси, концентрує увагу і знімає стресові стани, прискорює одужання і відновлює сили після застуди.
Кокосове молоко включають до складу дієт, спрямованих на зниження ваги. Воно швидко засвоюється організмом і не веде до утворення жирових відкладень. До того ж таке молоко швидко насичує, а при регулярному вживанні сприяє зменшенню апетиту.
Вживання молока сприяє травленню і засвоєнню поживних речовин, природної детоксикації організму, покращує метаболізм, підвищує імунітет, зміцнює кістки, робить красивими волосся і шкіру.
Рекомендації щодо застосування: 2 ст.л. молока залити невеликою кількістю теплої води (37-40 С) і добре розмішати. Після цього влити решту води і перемішати.
Особливості застосування сухого молока як доповнення до кави: в чашку з кавою додати 2-3 чайні ложки сухого кокосового молока і перемішати.
Кокосове молоко Medium рекомендується використовувати для приготування:
злакових каш;
кондитерських виробів;
коктейлів, шейків, смузі та інших напоїв;
кава.
Склад: кокосове молоко (97%), мальтодекстрин (2%), волокна з смоли акації (1%). МОЖЕ УТРИМУВАТИ сліди глютену, горіхів, кунжуту.
Енергетична цінність на 100 г продукту: 704 кКал.
Поживна цінність на 100 г продукту:
білки - 6 г;
жири - 64 г;
вуглеводи - 26 г.
Термін придатності: 12 місяців з дати виготовлення.