Вершки сухі косові - це джерело корисних речовин. У ньому містяться вітаміни групи В, вітамін С, фолієва кислота, мідь, кальцій, натрій, залізо, магній, калій і інші елементи.
Кокосові вершки мають благотворну дію на організм, прискорюють розумові процеси, концентрацію уваги, сприяють зниженню стресових станів, прискорюють одужання і відновлюють сил після застуди.
Кокосові вершки швидко засвоюється організмом і не ведуть до утворення жирових відкладень. До того ж такі вершки швидко насичують, а при регулярному вживанні сприяють зменшенню апетиту.
Вживання Кокосових вершків сприяє травленню і засвоєнню поживних речовин, природній детоксикації організму, покращують метаболізм, підвищують імунітет, зміцнюють кістки, роблять красивими волосся і шкіру.
Рекомендації щодо приготування кокосового молока з сухих вершків.
1-2 ст.л. вершків залити невеликою кількістю води і добре розмішати. Після цього влити решту склянки води і все розмішати.
Особливості застосування сухих Кокосових вершків як додаток до кави. В чашку з кавою додати 1-2 чайні ложки сухих кокосових вершків і розмішати
Кокосові вершки рекомендується використовувати для приготування:
- кондитерських виробів;
- коктейлів, шейків;
- кави та інших напоїв.
Склад: кокосове молоко, мальтодекстрин, крохмаль кукурудзяний
Енергетична цiннiсть в 100 г продукту: 623 кКал.
Харчова цінність в 100 г продукту: бiлки - 7 г, жири - 55 г, вуглеводи - 26 г
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.