У висівках зберігається все корисне, що закладено у зернах жита природі – до 90% біологічно цінних речовин зерна жита (білків, вітамінів, мінералів, клітковини). у висівках дуже багато корисної клітковини (харчових волокон) – до 40%, – що допомагає попереджати та лікувати багато хвороб: атеросклероз, ожиріння, дисбактеріози, гастрити, захворювання печінки та жовчного міхура, підшлункової залози, а також рак товстої кишки;
- У білках жита міститься більше амінокислот ніж у пшениці;
- Ферменти, що містяться в житніх висівках, відрізняються більш високою активністю, ніж у зернах пшениці, а клейковини в них менше – тому житній хліб черствіє повільніше.
Поживна цінність на 100 г:
Калорійність - 221 кКал
Білків - 11,2 г
Жирів - 3,2 г
Вуглеводів - 32 г
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.