Що таке ПШЕНИЧНІ жорнові висівки (добірні) і чим вони особливі?
Висівки - це лушпиння, яке отримують після перемелювання зерна в борошно. Це унікальний продукт, який зберігає близько 90% речовин, що містяться в зерні;
Не мають вираженого смаку і швидко вгамовують голод,
Пшеничні висівки - хороший засіб для схуднення. Прекрасно очищають організм від шлаків;
Пшеничні висівки знижують рівень цукру в крові і виводять шкідливий холестерин.
Як використовувати ПШЕНИЧНІ жорнові висівки?
Висівки необхідно приймати разом з їжею, а не замість прийомів їжі;
Додавайте їх в салати, каші або випічку і вдосконалюйте смакові якості Ваших страв;
Висівки обов'язково потрібно запивати водою. Вони розбухають і створюють відчуття ситості в шлунку, тим самим попереджають переїдання;
У день рекомендується вживати не більше 3 ст. л. (30 р) висівок;
Також висівки активно використовуються, як компонент домашньої косметики.
Чого не робити?
Не варто вживати при індивідуальній непереносимості продукту;
Не рекомендується вживати при виразкових і запальних захворюваннях органів травлення.