Мак цінується віками. Ця олійна рослина зустрічається виключно у північній півкулі. Цікаво, що через гарні квіти його також вирощують як декоративну рослину. Мак є джерелом багатьох вітамінів та мінералів. Хоча сьогодні він в основному асоціюється зі святковими стравами, ми можемо їсти його цілий рік. Мак використовується для виготовлення кондитерських начинок і як посипання для випічки. Мак є обов'язковим інгредієнтом деяких різдвяних страв. Це символ родючості, процвітання та добра.
Склад: зерно синього маку
Зберігати в сухому та прохолодному місці, у щільно закритій упаковці.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: