Цитрусово-яблучний пектин
Склад: пектин E440 (ii), декстроза.
Варіант застосування: приготуйте 2 кг фруктів та 1 кг цукру. У підготовлені фрукти залийте півсклянки води та доведіть до кипіння. Змішайте 33 г пектину з 1 склянкою цукру. Всипте в киплячі фрукти і перемішайте. Варіть від 3 до 5 хвилин. Всипте кількість цукру, що залишилася, і варіть до повного розчинення. Додайте чайну ложку лимонної кислоти, розчиненої у невеликій кількості гарячої води. Ретельно перемішайте. Зберіть пінку і розлийте гаряче варення по банкам. Рекомендується пастеризувати варення протягом 20 хв.
Зберігати у сухому місці у щільно закритій упаковці.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: