Кокосовий цукор отримують із сока суцвіття кокосової пальми. Виготовляють шляхом випаровування рідини до твердого стану. Може бути у вигляді шматочків або піску.
Це 100% натуральний продукт, що додатково не очищується.
Цукор кокосовий помірно солодкий та має карамельно-горіховий смак. Колір та смак залежать від сезону збору врожаю та виду пальми.
Властивості кокосового цукру:
- його глікемічний індекс нижче, ніж у бурякового чи тростинного;
- має у складі вуглеводи, тому діабетикам слід бути обережними з ним;
- покращує смак.
Зберігати в сухому і прохолодному місці в щільно закритій тарі.
Вироблено в Польщі.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.