Властивості: Має протизапальні, антисептичні, дезінфікуючі, болезаспокійливими, жовчогінними властивостями. Стимулює кровообіг у судинах серця і мозку, нормалізує ритм серцевої діяльності, знижує ризик захворювання онкологією.
Склад: ягоди полуниці, ожини, плоди шипшини, глоду, терну, червоної горобини, яблука.
Ягоди полуниці - плоди суниці збуджують апетит, покращують травлення, мають легкий сечогінний, потогінний і жовчогінну дію, мають бактерицидні та протизапальні властивості. Корисно вживати при діабеті і захворюваннях щитовидної залози, при підвищеному артеріальному тиску, атеросклерозі, гастритах зі зниженою кислотністю, виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, колітах, поганій перистальтиці кишечника (атонічні запори), жовчнокам'яній і сечокам'яній хворобах, подагрі.
Ягоди ожини - має протизапальні, бактерицидні, заспокійливі, кровоочисні та загальнозміцнюючі властивості. Найчастіше використовують при порушеннях нервової системи (неврозах, істерії), склерозі, недокрів'ї, застуді, а також для збільшення статевого потягу.
Плоди шипшини - вживають у випадку захворювання печінки, шлунково-кишкового тракту, гіпертонії, авітамінозах.
Плоди глоду застосовують при розладах серцевої діяльності, судинних неврозах, гіпертонічній хворобі.
Плоди терну - використовують як дієтичний і лікувальний засіб при захворюваннях шлунка і кишечника, застосовують як кровоочисний засіб.
Плоди горобини червоної - використовують при сечокам'яній хворобі, порушенні обміну речовин, простуді, шлунково-кишкових захворюваннях.
Плоди яблука - застерігають від накопичення холестерину в організмі і забезпечують підтримання вмісту холестерину на допустимому рівні. Крім того, запобігає поглинання жирів і цукрів і виводить холестерин з крові. Сприяє виведенню надлишкових вод з організму. Корисні для роботи серця -запобігає відкладенню жирів в артеріальній стінці і виникненню атеросклерозу.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: