Липовий мед представляє собою один з найякісніших видів меду, що володіє цілим комплексом цінних і корисних властивостей. Саме нектар липи надає меду більш потужний терапевтичний ефект при простудних та інших запальних захворюваннях. Це пояснюється високим вмістом корисних ферментів та вітамінів групи B, K, E. Ці речовини надають меду антибактеріальну, протизапальну та жарознижувальну дію, а також підвищують імунітет.
Біологічну цінність і смакові якості визначає наявність незамінних амінокислот, таких як аргінін, гістидин, лейцин, лізин тощо. Аргінін бере активну участь у білковому обміні організму, гістидин є складовою частиною білка гемоглобіну, лізин сприяє зростанню людини, а метіонін незамінний для жирового обміну. Амінокислоти є необхідними для нормальної діяльності нервової системи. Він використовується як ефективний засіб при початкових проявах застуди. Також він сприяє загальному зміцненню організму і розглядається як відмінний продукт для підтримання здоров'я серця.
Крім того, липовий мед широко використовується при лікуванні ангіни, нежитю, ларингіту. У поєднанні з лимоном він допомагає подолати надходження ГРЗ, а з чаєм може бути корисним при лікуванні печінки та жовчного міхура, а також знімає запалення шлунково-кишкового тракту. При зовнішньому використанні він допомагає лікувати гнійні висипання на шкірі, екзему та опіки.
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.