Суміш для приготування традиційної середземноморської страви - різотто з білими грибами, родом із сонячної Італії. Зроблена на основі круглого італійського рису в поєднанні з ароматними спеціями та грибами. Суміш підходить для швидкого і легкого приготування різотто на дві персони до сімейного обіду або романтичної вечері.
Приготування: висипати вміст набору в каструльку з товстим дном, додати 250-300 мл холодної води; довести воду до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього і проварити рис до повного вбирання води - увесь процес триватиме всього 8 хвилин. Для подачі різотто можна доповнити вершковим маслом і тертим сиром Пармезан.
У готовому вигляді різотто має особливо м'яку вершкову текстуру і м'який аромат з легкими нотками прянощів.
Склад: пропарений рис (84%), картопляні пластівці, сіль, борошно м'якого помелу, порошок плавленого сиру (сир, сухе молоко, емульгуючі солі: E331), білі гриби (білі гриби та споріднені групи) у шматках (0,9%) і порошок (0,4%), молочна сироватка, дріжджовий екстракт, цибулевий порошок, ароматизатор, томатний порошок, петрушка (0,3%), цибуля-порей (0,3%), часниковий порошок, емульгатор: Е471.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність 339 ккал
Білки 7.1 г
Жири 1.4 г
Вуглеводи 74 г