Різотто зі спаржею - смачна та ніжна страва.
Зроблена на основі круглого італійського рису в поєднанні з ароматними спеціями та спаржею. Суміш підходить для швидкого і легкого приготування різотто на дві персони до сімейного обіду або романтичної вечері.
Приготування: висипати вміст набору в каструльку з товстим дном, додати 250-300 мл холодної води; довести воду до кипіння, потім зменшити вогонь до середнього і проварити рис до повного вбирання води - увесь процес триватиме всього 8 хвилин. Для подачі ризото можна доповнити вершковим маслом і тертим сиром Пармезан.
У готовому вигляді різотто має особливо м'яку вершкову текстуру і м'який аромат з легкими нотками прянощів.
Склад: рис пропарений (85%), сіль, спаржа шматки (1,4%) і порошок (0,7%), м'яке пшеничне борошно, крохмальна картопля, сирний порошок оброблений (сир, сухе молоко, емульгаційні солі E331), картопляні пластівці, молочна сироватка, дріжджовий екстракт, цибулева пудра, ароматизатор, шпинат (порошок) (0,3%).
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність 340 ккал
Білки 7.6 г
Жири 1.4 г
Вуглеводи 73 г