Рослинна ковбаса «Краківська» — це смачна та харчовоцінна альтернатива традиційним ковбасам, які виготовляються з м’яса тварин. Ковбаса виготовляється виключно з використанням якісних рослинних інгредієнтів, основою наших сосисок є пшеничний білок сейтан. Це м’ясний аналог виготовлений виключно з рослинних інгридієнтів, олії та спецій. Ковбаса має текстуру та смак, подібні до традиційної ковбаси, але не містить жодних продуктів тваринного походження, таких як м’ясо, яйця або молоко. Трішки солонувата та підкопчена — ідеально смакує у піці, солянці, нарізкою або у бутерброді.
Копчена пшенично-соєва рослинна ковбаса зазвичай виготовляється шляхом формування суміші зі спеціальної маси та піддається копченню, щоб додати ковбасі насиченість смаку та аромату. Це є одним з способів підвищення апетитності та додавання смаку до ковбаси на рослинній основі.
Склад: сейтан (вода+пшеничний білок), кокосова олія, соєвий білок (без ГМО), модифікований кукурудзяний крохмаль (без ГМО), натуральні спеції, ароматизатор натурального копчення, декстроза, глюкозний сироп, загущувач каррагінан (морські водорості), ферментований рис, лимонна кислота.
Копчення натуральне на вільховій стружці.
Харчова цінність на 100 г:
Білки – 22,7 г
Жири – 11,5 г
Вуглеводи – 7,4, г
Енергетична цінність – 1146 кДж / 248 кКал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.