Тофу – високобілковий продукт, який виробляють шляхом сквашування соєвого молока. Часто використовується у вегетаріанській, японській та китайській кухні. Можна додавати до салатів, смажити, тушкувати, маринувати, варити в супах.
Склад: боби соєві, вода, сіль, хлористий кальцій харчовий, суміш спецій з натуральними грибами.
Харчова цінність на 100 г. продукту:
білки – 8,0 г
жири – 4,6 г
вуглеводи – 1,9 г
Не містить хімічних та круп'яних домішок. Без консервантів, барвників та ароматизаторів. Не містить лактози.
Термін придатності при t від 0 до +5оС 1 місяць в непошкодженій упаковці. Зберігати у прохолодному місці.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: