Натуральні desserts&JOY готуються винятково з найсвіжіших горіхів, сухофруктів, насіння, фруктів і ягід.
Найсвіжіші інгредієнти подрібнюються в блендері та заморожуються.
Для збереження максимальної кількості корисних речовин використовується шокове заморожування, що дає змогу зберегти 100% складу всіх вітамінів і мікроелементів!
Десерти готуються:
- без додавання рафінованого цукру
- без додавання глютену
- без додавання лактози
- без додавання консервантів
- без термічної обробки
Мус на основі кеш’ю крему з ферментами. Мус на основі кеш’ю крему з полуничною “лавою”. Основа з мигдалю, фундука та арахісу.
Склад: сироп агави, кеш‘ю (17%), кокосове масло, вода, мигдалеве борошно (10%), лісовий горіх (4%), арахіс (4%), полуниця, сік лимона, арахісова паста (1%), масло какао, полуниця сублімована (порошок), кокосове молоко, рослинний органічний пробіотик, малина сублімована (порошок), сіль рожева гімалайська, ваніль, чорниця сублімована (порошок).
Продукція може містити часточки кісточок фруктів та горіхів.
Поживна цінність на 100 г:
Білки 10,02 г
Жири 41,24 г
Вуглеводи 20,35 г
Калорійність 488,48 кКал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.