Рекомендації щодо приготування:
Помістити нагетси на розігріту смащену олією сковороду. Готувати на невеликому вогні до золотистої корки протягом 9-10 хв для заморожених або 4-6 хв для розморожених, перевертаючи кожні 2-3 хв.
Склад: текстурований гороховий білок, текстурований пшеничний білок, вода питна, пшеничний білок, ізолят соєвого білка, крохмаль, олія соняшникова, метилцелюлоза, цибулинний екстракт, кальцію карбонат, дріжджовий екстракт, нутове борошно, кукурудзяна мука , копчена паприка)
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
білки – 1,3 г
жири – 5,3 г; з яких насичені - 2,06 г
вуглеводи – 8,3 г; у тому числі цукрів-3,7 г
Енергетична цінність на 100 г: 146 ккал
Термін придатності до вживання 12 місяців за температури не вище мінус 180С. Після розморожування 3 дні за температури не вище +5 С. Повторно не заморожувати.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: