Можна приготувати смачну веганську яєчню, омлет, кіш, фріттат та інші страви. Просто змішайте омлет VEGAN з водою, вилийте на гарячу пательню та приготуйте овочеву яєчню. Або додайте овочі, поставте в духовку та приготуйте смачну запіканку.
Використовуйте омлет VEGAN також як інгредієнт для тіста для млинців, солодкої випічки або пельменів.
Спосіб приготування: залити водою, перемішати, викласти на пательню і смажити до готовності. На 1 пачку - 150 мл води.
Склад: горохове борошно, шпинат, кокосове молоко сухе, горіхи кеш'ю, часниковий порошок, харчові дріжджі, сіль, білі гриби сушені
Харчова цінність на 100 г:
білки - 17,2 г
жири - 8,7 г
вуглеводи - 43,14 г
Енергетична цінність на 100 г: 302 ккал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.