Ті, хто вперше куштують ці смачні тефтелі, не одразу зрозуміють, з чого вони приготовлені. А склад їхній дуже простий - це подрібнений нут, приправлений прянощами. Смачно, корисно і ситно. Подають фалафель у піті зі свіжими овочами та соусом.
Страва після розморожування готова до вживання.
Склад: нут, буряк столовий, цибуля ріпчаста, часник, петрушка, панірувальні сухарі, олія соняшникова, розпушувач, сіль кухонна харчова, спеції (кмин, чорний перець, зіра, коріандр).
Енергетична цінність на 100 г:
Білки 4,7 г
Жири 15,9 г, зокрема насичені 1,7 г
Вуглеводи 15,1 г
Калорійність 232,1 ккал
Вироблено в Україні.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.