Соєве м'ясо - лише текстурат, отриманий у процесі варіння соєвого борошна. М'ясом його назвали для зручності, як і інші продукти з високим вмістом білків. Крохмалі у процесі обробки видаляються, залишається практично чистий білок (50-70% у сухому продукті). Соя перевершує м'ясо та молоко за біологічною цінністю і не містить властивих м'ясу гормонів, антибіотиків. Соєве м'ясо виводить з організму токсини та радіонукліди, вбирає смак спецій, тому застосування приправ дозволить готувати Вам із сої чудові страви. Високий вміст білка при низькому рівні токсинів, що утворюються в процесі травлення, - ідеально для спортсменів. Коефіцієнт гідратації - 1 частина текстурату: 3 частини води.
Склад: знежирене соєве борошно або знежирений соєвий шрот.
Поживна та енергетична цінність (в 100 г): білок – 50%, вуглеводи – 20%, жири – до 2%, 380кКал.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: