Рисове молоко - це смачний і корисний напій з перемеленого рису і води. Він може стати непоганою альтернативою звичному коров'ячому молоку, особливо для тих, хто страждає непереносимістю лактози, не їсть продукти тваринного походження з етичних або інших причин.
Рисове молоко можна пити в чистому вигляді, додавати в каву, смузі та десерти, а також використовувати в косметичних цілях.
У чому користь рисового молока
1. Воно гіпоалергенне
2. Воно підвищує імунітет
3. Воно покращує шкіру
Рисове молоко в чистому вигляді і маски на основі цього продукту допомагають зберегти еластичність шкіри, вирівняти її тон і освітлити темні плями.
Корисні властивості Чашка рисового молока без підсолоджувачів, приготована з неочищеного рису і чистої води, містить 113 калорій. Оскільки бурий рис не містить фруктози, але містить сахарозу, в 1 чашці напою знаходиться цілих 12,67 г цукру, а також 0,67 г білків, 22 г вуглеводів і 2,3 г ненасичених жирів. Цей продукт виключно рослинного походження, тому в ньому немає холестерину і лактози. У ньому присутні в достатній кількості ніацин, вітамін B6, залізо, мідь і магній.