Спосіб приготування збитих кокосових вершків:
Для приготування збитих кокосових вершків, необхідно попередньо тримати їх в холодильнику 8-9 годин, або 5 годин в морозильнику.
Інгредієнти:
Кокосові вершки для збивання 400 мл
Ванільний екстракт (опціонально) - 2-3 краплі
Кокосовий цукор або кленовий сироп (опціонально) - 1 ч.л.
приготування:
Покладіть вміст банки в миску середнього розміру
Збивайте ручним міксером на максимальній швидкості протягом 3-х хвилин
Насолоджуйтесь ніжним смаком збитих кокосових вершків
Натуральні кокосові вершки мають природну властивість до поділу на густу і рідку фракції. В такому випадку слід використовувати весь вміст банки і не зливати рідину.
Продукт не містить: глютен, сою, лактозу. Без консервантів, без ГМО.
Склад: Кокосові вершки, кокосова олія першого віджиму, кокосовий цукор, гуарова камедь
Поживна цінність в 100 г: білки - 1.7 г, жири - 20,9 г, вуглеводи - 6.5 г, клітковина - 1.7 г, калій - 198 мг.
Енергетична цінність в 100 г: 208 Ккал