Натуральний соєвий соус, без додавання глютамату натрію.
Соєвий соус - це ферментований соус, приготований із соєвих бобів, смаженого рису або зерен пшениці, води і солі. Поряд із чилі, цибулею і локшиною, це основний інгредієнт азіатської кухні. Соєвий соус ви зустрінете практично у всіх кулінарних рецептах, його використовують у стравах воке, як соус до морепродуктів, млинців з начинкою або як маринад до риби і м'яса. Використовується для недовго обсмажених і відварених страв, птиці та телятини. Він надає стравам ніжного, східного смаку, приємного аромату і красивого золотистого кольору.
Склад: вода, сіль, соя 11%, цукор, борошно пшеничне, підсилювач смаку Е631, Е627.
Поживна цінність на 100 г:
Енергетична цінність - 392кДж/92ккал,
Жири - 0,5 г, насичені жирні кислоти - 0,1 г.
Вуглеводи - 14 г, зокрема цукру - 10 г.
Клітковина - 0 г
Білок - 7,7 г
Сіль - 17,2 г
Вироблено в Китаї.
Виробник залишає за собою право змінювати зовнішній вигляд продукту без попередження продавця або споживача.