Edmond Fallot – Франція.
Діжонська гірчиця родом із одноменного міста Діжон у французькому регіоні Бургундія. Створена за класичною рецептурою Едмонда Фалло на основі добірного насіння гірчиці, солі та оцту. Має ніжну текстуру і насичений смак з нотами характерної кислинки. Ідеально підходить для професійного та домашнього приготування різноманітних страв світової кухні та поєднується з: овочами-гриль, запеченою картоплею, м'ясним стейком, стравами з птиці та риби, а також сезонних свіжих овочів.
Діжонська гірчиця Edmond Fallot стане елегантним соусом до улюблених страв, збагачуючи та посилюючи їх смак. Представлений у скляній баночці із кришкою для надійного зберігання аромату.
Вага продукту – 210 г.
Ваше Имя:
Ваш отзыв:
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.
Оценка: Плохо Хорошо
Введите код, указанный на картинке: