Ячмінь – одна з найдавніших сільськогосподарських культур. Люди почали вирощувати та використовувати його ще сотні років тому. Молодий ячмінь - одне з найбагатших джерел хлорофілу та кальцію, також він містить багато заліза, калію, фолієвої кислоти, вітамінів А, С, Е, В1, В6, В12.
Завдяки своєму складу цей продукт здатний зміцнювати імунітет та сприяти схуднення. Ячмінь легко засвоюється організмом, додає енергії та підвищує працездатність.
Рекомендації щодо застосування: Додайте порошок молодого ячменю до улюблених страв, у сік, воду (по 1-3 ч.л.) або робіть коктейлі, фреші.
на 100 г продукту: білки – 21,4 г, жири – 2,5 г, вуглеводи – 25,1 г. Калорійність: 276 ккал